Familie Colijn

Een opdracht waar m’n hart sneller van ging kloppen!

Ontwerp familie Colijn (Wijk en Aalburg)

Een opdracht waar m’n hart sneller van ging kloppen: een metamorfose van een keuken en de ruimte die tussen de garage en de keuken ligt. De bewoners hebben zelf al een prachtige basis neergezet met mooie vloeren en aanrechtbladen van beton en houtwerk (deuren, lambrisering en kastfronten) van blank eikenhout. Ook zijn een aantal wanden in de keuken voorzien van decoratief stucwerk in een mooie, lichte zandtint.

Wat ze misten was sfeer & persoonlijkheid. Ze houden van sprekende, diepe kleuren en niet te standaard en wilden dat graag terugzien. Gezien hun grote gezin en drukke bezigheden was functionaliteit ook belangrijk.

Voor de wanden in de tussenruimte koos ik voor een diepe, rode kleur die mooi aansluit bij het houtwerk en warmte toevoegt aan de betonnen vloer. Een ronde pilaar van beton met daarop een hippe tafellamp en een messing wandrek met een verzameling van accessoires van verschillende materialen en diverse bruine tinten zijn opvallende eyecatchers zonder te aanwezig te zijn.

Ook in dit ontwerp werd weer heel duidelijk dat je met relatief kleine ingrepen een heel andere sfeer neer kunt zetten of toe kunt voegen. Zo kwam er boven het eiland in de keuken een prachtige hanglamp, nieuwe barkrukken in een mooie kleur en materiaal, raambekleding voor de erker en daarin een vaste bank met kussens in een diepe groene kleur. Als kers op de taart mooie accessoires en daar is de sprekende, persoonlijke sfeer!

Review familie Colijn

We wilden iets anders, maar wat? We wisten dat Loes interieurstyling deed, maar zou zij de juiste persoon zijn om onze smaken tot één geheel te brengen? Nou en of!! Het moodboard was overweldigend: kleur voor de wanden, accessoires helemaal naar onze zin! Overleg tussendoor allemaal mogelijk. Reageert snel. Ons advies: ga zelf niet aan de slag, maar vraag Loes. Het is de investering meer dan waard!