Annemieke & Gabie

Een heerlijk kleurrijk familiehuis vol humor & persoonlijkheid!

Ontwerp van een next level interieurplan 

Als je een nieuw huis hebt wil je het interieur het liefst meteen goed aanpakken. Vooral als het hele huis verbouwt wordt, is het hartstikke jammer als het dan uiteindelijk de sfeer mist die je voor ogen had bij de aankoop van de woning. Heel fijn en belangrijk als het huis constructief goed in elkaar zit, maar geen garantie om je er ook echt in thuis te voelen. Daar is persoonlijkheid en karakter voor nodig!

Annemieke en Gabie waren zich hier gelukkig van bewust, want hoewel deze dames supercreatief zijn schakelden ze me in om, binnen alle kleuren en uitgesproken items waar ze zo van houden, toch door het hele huis eenheid te krijgen en een duidelijk plan zodat alle betrokkenen weten waar naartoe gewerkt moet worden.

Voor mij een opdracht uit duizenden natuurlijk 🙂

Vanuit de items die Gabie en Annemieke al gekozen hadden, maakte ik als eerste een kleurenplan. De kleuren werden doorgetrokken in de materialen zodat er een toffe combinatie toegepast werd van wandtegels, behang, verf, verschillende stoffen en keramiek.

Hiermee stond de basis en kon verder gegaan worden met de styling. Hiervoor maakte ik een shoppinglist met items die de sprekende sfeer nóg meer versterkte. Veel leuker dan alle items in één keer aan te schaffen is als je een interieur laat groeien. Annemieke en Gaby zijn hier volop mee bezig en hebben er nu al echt hun persoonlijke droomhuis van gemaakt!

Review Gabie en Annemieke

Wij vonden het heel belangrijk dat er in het complete huis een rode draad zou lopen en dat de ruimtes bij elkaar zouden passen door de kleuren en stoffen die we combineren.
We vonden het zelf moeilijk om uit al die kleuren en stijlen te kiezen, ik heb daarom Loes in de arm genomen omdat ik graag iemand aan boord wilde die ons vanuit een helikopter view een mooi passend stijl advies kon geven waarbij je dus zelf niet compleet in de stress raakt omdat je keuzestress ervaart.
Loes gaf ons de rust door met ons mee te denken en onze wensen die we uitspraken te verwezenlijken op papier in een compleet plan.
Dit gaf ons veel rust en nam veel stress weg, het is uiteindelijk voor de aannemer en schilder ook prettig dat er een compleet kleurenplan/ woonplan gerealiseerd werd. Voor alle partijen werkt dit makkelijk, er ontstaat geen onduidelijkheid omdat alles uitgewerkt staat in een plan.

Het enige wat ons in het begin tegenhield is dat we bang waren dat Loes onze woonwens misschien niet zou kunnen vertalen, het is natuurlijk ook een beetje vertrouwen hebben in de interieurontwerper dat ze snappen wat je graag wilt creëren in je huis. We vonden het in het begin ook een beetje onwennig omdat we niet wisten wat Loes ging opleveren of hoe dat eruit ging zien.
Maar omdat Loes aangaf dat het 1e gesprek een vrijblijvend kennismakingsgesprek is dachten we dat het is het proberen waard. Mede door de instagram pagina van studio LoVo kregen we al wel de vibe dat Loes onze stijl goed kon vertalen.
We vonden het eerst ook wel een luxe ding, een interieurontwerper vonden we altijd iets dat alleen bij bekende Nederlanders hoorde.
Wat natuurlijk gewoon een bepaald imago ding is, het is helemaal niet waar want je huis is de allerbelangrijkste plek en mega belangrijk dat jij je daar helemaal blij en thuis voelt.
Het traject verliep heel duidelijk omdat Loes goed communiceert en de juiste vragen stelt. Loes is een pro in haar vak, ze zorgt dat ze jouw complete woonwens helemaal in kaart brengt om hem te vertalen in een concreet interieuradvies. Ze geeft je meteen het vertrouwen en helpt je bij keuzes en je merkt dat ze ook kennis heeft van de voor en nadelen van verschillende materialen.
Tijdens het gehele proces hebben we vertrouwen in Loes gehad, ze heeft ons dan ook het uiteindelijk plan gepresenteerd en dat was fantastisch. Ze had precies vertaald en ontworpen wat onze wens was.
We bevelen Studio LoVo zeker aan, want we zijn zeer tevreden en positief over het gehele traject en het eindresultaat.
Vanaf het eerste moment was er duidelijke en snelle communicatie en heeft studio LoVo in onze wensen voorzien.
Loes heeft veel stress bij ons weggehaald en heeft door haar kennis en kunde ons de rust gegeven om het eindresultaat te kunnen bewonderen wat we in gedachten hadden zonder dat we constant zelf over alle details moesten piekeren of beslissen. Door het adviestraject leer je ook kennis te maken met nieuwe mogelijkheden die je zelf niet eens had bedacht. Het is fijn want Loes heeft zoveel kennis, daardoor word je ook verrast met nieuwe ideeën die perfect in jouw wens passen. De prijs-kwaliteit verhouding is prima, je betaalt voor een kundig en professionele samenwerking.
Loes haar advies heeft voor ons een verfrissend nieuw fijn interieurplan opgeleverd waarmee wij ons nieuwe huis helemaal eigen kunnen maken!