Familie van Vuuren

We gaan Loes bij iedereen die interieuradvies wil zeker aanbevelen, prachtige ideeën uit haar hand!

Tijdens een oriënterend bezoek aan Pruysen Parket kregen we daar de tip om ons huis m.b.v. Loes stijlvol in te richten naar onze smaak. Tot dat moment waren we zelf van alles aan het doen maar kregen onze ideeën niet samengevoegd.

Na het kennismakingsgesprek was het voor ons meteen duidelijk om onze ideeën aan Loes uit handen te geven en een interieurplan te laten maken wat passend is bij onze leefsituatie. Er werd goed naar onze plannen geluisterd en geobserveerd om alles tot een geheel te brengen. We hadden meteen een goed gevoel en het gaf ons veel rust dat we dit los konden laten.

Binnen wat Loes had voorgesteld hebben we samen keuzes gemaakt voor vloeren en inrichting. Om deze manier konden we snel goede beslissingen nemen, wat we als positief ervaren hebben.

We zijn dan ook zeer tevreden en heel blij met het interieurontwerp en hopen straks in februari met Loes te proosten op het vast geweldige resultaat waar we nu al heel content mee zijn. Super bedankt voor de hele fijne en geweldige samenwerking!

Bekijk alle referenties

Familie van Vuuren