Familie Bouman-Vos

Onze woonkamer was toe aan een opknapbeurt. Dus gingen we ideeën opdoen op Pinterest.

Vele uren ‘surfen’ later en je ziet door de bomen het bos niet meer. Van het ene idee beland je in het volgende en voor je het weet ben je een halve verbouwing verder, terwijl je alleen maar ideeën wilde opdoen voor verf en een bank.

Toen we besloten om ook onze raamdecoratie aan te pakken, hebben we toch Loes om hulp gevraagd nadat we via via goede verhalen hadden gehoord. In eerste instantie wilden we dit niet doen vanwege de kosten (dit kun je toch weer mooi in een bank/gordijn/pot verf steken), maar uiteindelijk zijn we heel blij dat we het gedaan hebben.

Niet meer op en neer rijden naar winkels om ideeën op te doen en geen gesurf meer op Pinterest. Het bespaart dus ritjes, maar nog belangrijker: het bespaart enorm veel tijd. Het is gaaf om te zien dat Loes onze wensen zo goed vertaalt heeft. We hebben nu een plan om op terug te vallen en daardoor hadden we, afgelopen week, de raamdecoratie in 30 minuten aangekocht!

Wij raden Loes zeker aan! Het is mooi om te zien dat ze na één gesprek en een aantal keer contact tussendoor onze wensen zo goed heeft verwerkt. Ze luistert tussen de regels door en heeft originele ideeën en daardoor hebben wij nu een mooi plan!

Bekijk alle referenties

Familie Bouman-Vos