Familie Bouman-Vos

Een overload aan ideeën en daardoor door alle bomen het bos niet meer zien.

Project in Veen

Een concreet plan is dan zo belangrijk en fijn om weer grip te krijgen en stappen te zetten. Ook Arno & Hedy liepen hier tegenaan en vroegen mij om de vertaalslag vanuit hun hoofd naar een duidelijk plan te maken.

Voor dit leuke gezin filterde ik eerst de rode draad uit al hun wensen en mogelijkheden: rustig en strak met een natuurlijke uitstraling moest het worden!

Het plan bestaat uit een advies voor de indeling, materialen, kleuren, meubels & styling zodat ze van daaruit zelf gericht met de uitwerking aan de slag kunnen.

De indeling blijft in grote lijnen hetzelfde, maar is beter afgestemd op hun opgroeiende gezin. Het kleurenplan bestaat uit warme aarde- en groene tinten wat prachtig aansluit bij zowel de rustige vloer als de strakke jaloezieën. De geadviseerde verlichting, meubels en accessoires maken het ontwerp helemaal af.

Enthousiaste reacties tijdens en na de presentatie en inmiddels is gestart met de realisatie!


Review Arno & Hedy

Onze woonkamer was toe aan een opknapbeurt. Dus gingen we ideeën opdoen op Pinterest. Vele uren ‘surfen’ later en je ziet door de bomen het bos niet meer. Van het ene idee beland je in het volgende en voor je het weet ben je een halve verbouwing verder, terwijl je alleen maar ideeën wilde opdoen voor verf en een bank.

Toen we besloten om ook onze raamdecoratie aan te pakken, hebben we toch Loes om hulp gevraagd nadat we via via goede verhalen hadden gehoord.

In eerste instantie wilden we dit niet doen vanwege de kosten (dit kun je toch weer mooi in een bank/gordijn/pot verf steken), maar uiteindelijk zijn we heel blij dat we het gedaan hebben.

Niet meer op en neer rijden naar winkels om ideeën op te doen en geen gesurf meer op Pinterest. Het bespaart dus ritjes, maar nog belangrijker: het bespaart enorm veel tijd.

Het is gaaf om te zien dat Loes onze wensen zo goed vertaalt heeft. We hebben nu een plan om op terug te vallen en daardoor hadden we, afgelopen week, de raamdecoratie in 30 minuten aangekocht!

Wij raden Loes zeker aan! Het is mooi om te zien dat ze na één gesprek en een aantal keer contact tussendoor onze wensen zo goed heeft verwerkt. Ze luistert tussen de regels door en heeft originele ideeën en daardoor hebben wij nu een mooi plan!